Angela Huckriede lijsttrekker VVD Zeewolde

Angela Huckriede is door de leden van VVD Zeewolde op 25 oktober 2021 unaniem gekozen tot VVD lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Foto-Angela-Huckriede

Angela Huckriede is sinds 2014 lid van de gemeenteraad van Zeewolde en vanaf september 2015 ook fractievoorzitter van de VVD. Angela is een gedreven, verbindende en ambitieuze persoonlijkheid. Naast het behartigen en uitdragen van de liberale VVD beginselen en -belangen is ze ook uitstekend in staat is om met anderen, zowel binnen de eigen partij als van andere partijen samen te werken voor het beste resultaat voor Zeewolde. Angela heeft een uitgebreid netwerk in Zeewolde en beschikt over grote dossierkennis. Ook heeft zij er blijk van gegeven uitstekend in staat te zijn om leiding te geven, niet alleen aan de fractie, maar ook als voorzitter van de commissie bestuur, ruimte en samenleving.

Angela Huckriede: “Wat een compliment dat de leden het vertrouwen in mij hebben voor de komende verkiezingen. Ik heb er veel zin in om er samen met de overige kandidaten de schouders eronder te zetten. We gaan voor groei, zowel van de fractie als van Zeewolde.” 

Tijdens de algemene ledenvergadering werd ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. De kern van het programma is dat de VVD staat voor een gemeente waar we trots op mogen zijn! De VVD kiest voor behoud van het goede, en wil de vitaliteit van onze gemeente versterken door kansen te benutten én gerichte groei te stimuleren, zoals bij het bouwen van woningen voor onze jongeren. We benutten onze economische en toeristische aantrekkingskracht, we zijn trots op onze sterke agrarische sector en we genieten van de prachtige natuurgebieden. Angela Huckriede: ‘Zeewolde als ons thuis, het behouden van het groene karakter van Zeewolde, met respect voor onze roots. En kiezen voor groei en ontwikkeling om gebruik te maken van de kansen, met lef en ondernemerschap. We hebben daarbij aandacht voor de belangen van onze inwoners, en maken keuzes die niet alleen maar goed zijn voor nu, maar ook voor de toekomst.’