VVD presenteert nieuw verkiezingsprogramma

Bijgevoegd is ons nieuwe verkiezingsprogramma. Wij willen ons blijven inzetten voor een ambitieuze doorontwikkeling van het dorp en het buitengebied, met respect en aandacht voor het goede dat Zeewolde kenmerkt. Dit geldt bijvoorbeeld voor woningbouw, bedrijvigheid, infrastructuur/wegen, sport en recreatie. Die verdere groei is belangrijk om het bestaande voorzieningenniveau te behouden en te versterken én Zeewolde als unieke, centraal in Nederland gelegen gemeente te profileren. Wij steken daarvoor het handen uit de mouwen. Help je ons mee? DOEN!

Wij willen graag leven in Zeewolde….

  1. Waar je goed en betaalbaar kunt wonen Het is belangrijk om te wonen in een huis dat bij je past. Wij willen graag dat mensen op ieder moment in hun leven het juiste huis kunnen vinden en dat er mogelijkheden zijn om je huis aan te passen of door te stromen. Daarom willen we bijvoorbeeld extra woningen voor jongeren realiseren. 1. Waar ondernemers volop ruimte krijgen Zeewolde kent een bloeiend economisch klimaat. Als het goed gaat met de lokale ondernemers, dan gaat het ook goed met de gemeente. Zo kunnen ondernemers zelf of gezamenlijk heel goed bepalen wanneer hun winkel(s) open of dicht gaan. We zijn daarom voorstander van de mogelijkheid tot zondagsopening van winkels.
  2. Waar vervoer van A naar B vlot gaat. Zorgen voor een goede bereikbaarheid is één van de kerntaken van de gemeente. We willen dat het spitsknelpunt bij de Nijkerkerbrug en de achterliggende rotonde zo snel mogelijk wordt aangepakt. Ook moet de verdubbeling van de Gooiseweg worden voltooid